Line-up bekend 17-11 2018

In de mooi verbouwde bovenzaal van Hotel Grand Café “In ’t Holt 1654” zal op twee podia, zaterdag 17 november 2018, een schitterend programma worden verzorgd met 3 bands!
 

Ook nu zal de netto opbrengst worden gedoneerd aan de ALS-stichting te Den Haag.

Wil je erbij zijn, dan raden wij u aan om tijdig een kaartje te kopen. Want echt OP = OP en deze keer zijn er maar 125 kaartjes. Een kaartje kost in de voorverkoop € 12,- of € 15,- aan de deur.

Verkooppunten:

  • Via Arnold Wegman
  • Hotel Grand Café “In ’t Holt 1654”
  • of via deze website www.groningeralsdag.nl > Contact

Bluescollectief Noord van 21.00 – 21.45 uur

Wij zullen de avond beginnen met de basisband van Bluescollectief Noord, onder leiding van Han
van Oosten. Bluescollectief Noord is een groep van zo’n 170 muzikanten en liefhebbers met een voorliefde voor de blues muziek (info zie de FB pagina). Vanaf september zal er telkens één keer per maand een blues jamsessie worden gehouden in Hotel Grand Café “In ’t Holt 1654”. Het betreft een vrije sessie met een basisband, een aanwezige backline en uitgenodigde gastbands uit de regio. Voor meer informatie hierover en dergelijke kun je je aanmelden op de facebook pagina van Bluescollectief Noord.

Moondance Bluesband van 21.45 – 22.30 uur

Moondance Bluesband is een zevenkoppige band, afkomstig van het Hoogeland. De band ontstond door een samengaan van muzikanten die elkaar vaak tegenkwamen op open podia in Stad en Ommelanden. Ze spelen bekende en minder bekende nummers met een bluesy en jazzy karakter. Doordat de band in feite drie frontmannen heeft, is het niet alleen een luisterband maar vooral een en dansband. www.moondancebluesband.nl

Timedrifters van 22.45 – 24.00 uur

Deze grote band bestaande uit elf leden is geformeerd rondom zanger Ben van Buizen. De Timedrifters doen voor de vierde keer mee in een Bluesprogramma van onze stichting. En dit alles heeft te maken met het feit dat het publiek heel goed reageert op het uitgevoerde repertoire van de Timedrifters. Hun optreden het afgelopen (voorjaar) Bluesfestival in Vera was weer grandioos.

De Timedrifters gaan een repertoire brengen van Blues en Rock standards met o.a. een leuke kopersectie en een backing vocals groep. www.timedrifters.nl

Datum:
17 november 2018

Locatie:
Café in ’t Holt te Zuidhorn

Kortom een Bluesfeest om van te genieten!

Site sponsor

Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media

Hoofdsponsoren

Icopal
Gaveborg
Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media

Sponsoren

Autobedrijf Rozema
Spie
Agro advies
Print-Bizz
Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media
Autobedrijf Rozema