De 1e Groninger ALS-dag!

Allereerst bedanken wij de hoofdsponsor Event Music, want zonder hun bijdrage was deze dag niet mogelijk geweest. De andere sponsoren Icopal, Hoogkerk; SDO de Gaveborg, Oostwold; Spie Noord, Hoogezand/Sappemeer; Notaris Hilgen, Leens; Dousma & Dousma Grafische Communicatie, Leek; Sikko Cazemier, Leek; Intivormgeving, Roden bedanken wij ook voor hun bijdrage. Tevens de websitebouwer en sponsor, Webdesign Schipper, bedanken wij voor zijn bijdrage.

In de Gaveborg te Oostwold mocht op zaterdag 20 april 2013, tijdens het 1e grote GroningerALS dag, Het Reitdiepkoor de spits afbijten. De Fanfare de Eendracht, die als oudste fanfare in de provincie Groningen nog speelt, volgde. De bands Nuchter, Coverbak, Fearium, Rotsbodem, Megin's Move, Soulright, Timedrifters, ADGM, Vrij drinken, Midnight Company, Long way down, Tumblin' Go Go's, Hilde and the Hellcats, Breakin' news, Hokband, en Ragged Company geweldig bedankt voor jullie deelname.

De toezegging voor de volgende editie is inmiddels weer door verschillende bands gedaan. Ook zijn er al nieuwe gegadigde die willen meedoen en die zich via de website hebben gemeld. Vrijwilligers zijn ook welkom, we verwijzen naar de site: www.groningeralsdag.nl. In het bijzonder willen wij uitnodigen, zij die met de ziekte ALS te maken hebben/hebben gehad.

Wij zijn erg blij, dat deze dag, de 1ste GroningerALSdag, in ongedwongen sfeer is verlopen.

Het publiek heeft gezegd dat het een goed samenzijn is geweest. Herhalen a.u.b. hoorden we in de wandelgangen. Dat doet ons goed, wij zullen verder gaan. De 2de GroningerALSdag gaat er komen. Heeft u tips, wij horen het graag.

Site sponsor

Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media

Hoofdsponsoren

Icopal
Gaveborg
Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media

Sponsoren

Print-Bizz
Autobedrijf Rozema
Spie
Agro advies
Yze Webdiensten . Ontwerp . Content . SEO . Ads . Web . E-commerce . Media
Print-Bizz