Plan uw route

Uw vertrekadres:


Doneren

Het project de GroningerALSdag is in het leven geroepen om naast het onder de aandacht brengen van deze ziekte ook financiële middelen voor onderzoek en snellere herkenning van de ziekte ALS te verwerven. Dit is voor hen die de diagnose ALS hebben gekregen, alsook voor familieleden en het grote publiek van levensbelang. Daarnaast willen we met deze middelen en kennis ook een bijdrage leveren voor een juiste begeleiding tijdens het verloop van de ziekte ALS.

Hoe kunt U ons helpen dit goede werk voort te zetten?
We zijn een nonprofit-organisatie. Ons werk gaat dan ook gepaard met onvoorziene kosten. Daarom zijn blij dat er mensen zijn die ons goede werk financieel willen ondersteunen. Wij mogen een tegemoetkoming in de kosten vragen d.m.v. donaties, sponsor-gelden en subsidies. Elke bijdrage is meegenomen hoe klein het bedrag ook is. Wij hebben geen salarisafdrachten en onnodige kosten, alles komt ten goede aan het beschreven doel.

Een klik op de bank van uw keuze, brengt u direct naar het 'telebankieren'. Makkelijk en veilig toch? Komt uw bank niet in het rijtje voor, doneer dan via Uw eigen bank door onze gegevens te noteren en op een later tijdstip geld over te maken.

IBAN: NL07 INGB 0007560074
t.n.v. Stichting GroningerALSdag
Hoendiep 36
9832 TD Den Horn